El dijous 28 d’octubre de 2021 va tenir lloc la presentació del número 20 de la revista Unicum.

L’acte es va celebrar en línia i va ser presentat per Verónica Ramírez, directora de la revista Unicum, i per Miquel Mirambell, director de l’ESCRBCC, i va comptar amb una conferència sobre “Washi, el paper dels déus. Notes sobre la seva història, naturalesa i usos en conservació i restauració” a càrrec de Luis Crespo Arcá, conservador-restaurador de béns culturals, especialitzat en patrimoni bibliogràfic i documental de la Biblioteca Nacional de España. La conferència correspon a un dels articles publicats a la revista.

A més d’aquest estudi, la revista compta amb quatre articles més redactats per Keti Nikolaeva, Berta Blasi, Elisa María Díaz, Montse Puigdevall, Glòria Palomares, Xènia Aymerich i Marina Rull. Finalment, s’inclouen quatre articles elaborats a partir dels treballs finals de grau i de màster de quatre estudiants de l’ESCRBCC del curs 2019-2020: Irene García Alonso, Èlia López Reguant, Eva Planells Torres i Carme Balliu Badia. Així com, un recull de les notícies i esdeveniments destacats que van tenir lloc a l’ESCRBCC durant el curs 2020-2021.

En la fotografia es pot veure el Sr. Luis Crespo mentre impartia la conferència. Podeu veure la conferència sencera a https://youtu.be/iNoIM_Y37lA