Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

El dijous 28 d’octubre de 2021 va tenir lloc la presentació del número 20 de la revista Unicum.

L’acte es va celebrar en línia i va ser presentat per Verónica Ramírez, directora de la revista Unicum, i per Miquel Mirambell, director de l’ESCRBCC, i va comptar amb una conferència sobre “Washi, el paper dels déus. Notes sobre la seva història, naturalesa i usos en conservació i restauració” a càrrec de Luis Crespo Arcá, conservador-restaurador de béns culturals, especialitzat en patrimoni bibliogràfic i documental de la Biblioteca Nacional de España. La conferència correspon a un dels articles publicats a la revista.

A més d’aquest estudi, la revista compta amb quatre articles més redactats per Keti Nikolaeva, Berta Blasi, Elisa María Díaz, Montse Puigdevall, Glòria Palomares, Xènia Aymerich i Marina Rull. Finalment, s’inclouen quatre articles elaborats a partir dels treballs finals de grau i de màster de quatre estudiants de l’ESCRBCC del curs 2019-2020: Irene García Alonso, Èlia López Reguant, Eva Planells Torres i Carme Balliu Badia. Així com, un recull de les notícies i esdeveniments destacats que van tenir lloc a l’ESCRBCC durant el curs 2020-2021.

En la fotografia es pot veure el Sr. Luis Crespo mentre impartia la conferència. Podeu veure la conferència sencera a https://youtu.be/iNoIM_Y37lA

Back To Top