Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

El passat 27 de setembre de 2018 va tenir lloc a l’Espai 4 del Palau de la Virreina de Barcelona la presentació del número 17 de la revista Unicum editada per l’ESCRBCC.

L’acte va ser presentat per Verónica Ramírez, directora de la revista Unicum, i per Miquel Mirambell, director de l’ESCRBCC, i va comptar amb una conferència de la doctora Rosa M. Gasol, conservadora-restauradora de pintura de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, i del doctor José Luis Prada, professor de l’ESCRBCC, sobre l’estudi de la policromia d’una mènsula tardo-gòtica provinent del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, de la col·lecció del Museu de Badalona. Aquest estudi va ser publicat a l’esmentat número de la revista Unicum i en la seva redacció hi van col·laborar també Marta Badia, Núria Guasch i Manuel Ángel Iglesias.

A més d’aquest estudi, la revista compta amb quatre articles més redactats per Jordi Mestre, Josep M. Vergés, Rita Udina, Trinidad Pasies, Paola Zincone, José Luis Regidor, Xavier Alcalde i Aleix Barberà. Finalment, cal dir que aquest número inclou tres articles elaborats a partir dels treballs finals de tres estudiants de l’ESCRBCC del curs 2016-2017: Xavier Martínez Carballal, Laura Gausa Rom i Anna Querol Brusca.

Back To Top