ACTUALITZACIÓ A DIA 8 DE JUNY DE 2020

Des del dilluns 8 de juny de 2020 amb l’entrada de la ciutat de Barcelona a la Fase 2 del procés de desconfinament, l’ESCRBCC torna a obrir les seves portes únicament per a la realització de tasques tècniques i administratives.

Totes aquelles persones que necessitin fer qualsevol tràmit presencial al centre hauran de demanar cita prèvia al correu electrònic escrbcc@xtec.cat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Seguint les mesures de prevenció del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a la COVID-19, l’ESCRBCC tanca les instal·lacions des del divendres 13 de març per evitar el contacte i la mobilitat de les persones que conformen la comunitat educativa de l’escola, i es suspenen les classes i tots els tràmits segons  el Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma per la COVID-19. Aquesta mesura, en principi, té prevista una durada inicial de 14 dies (fins al dia 27 de març inclòs) però s’haurà d’estar pendents de les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Si us heu de posar en contacte amb l’escola, ho podeu fer a través d’aquesta adreça de correu electrònic: escrbcc@xtec.cat

Durant aquests dies de tancament de l’ESCRBC, i de confinament, seguint les mesures de prevenció sanitària per evitar la propagació del coronavirus, el professorat i l’equip directiu continuem treballant a distància per oferir, sempre que sigui possible, la docència en línia.

Resteu atents a la nostra pàgina web i xarxes socials per a nous comunicats relacionats amb l’alerta sanitària pel coronavirus.