Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

El 22 de juny de 2015 va tenir lloc al teatre Victòria de Barcelona l’acte institucional de graduació de la promoció 2011-2015 dels ensenyaments artístics superiors. L’acte fou presidit per Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament, i Anna Rosa Cisquella, padrina de la promoció.

L’acte va comptar amb una interpretació musical a càrrec dels alumnes del Centre Superior d’Art Dramàtic Eòlia, amb una segona interpretació musical a càrrec d’alumnes del Centre Superior de Música del Liceu i amb una actuació final dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre amb acompanyament a càrrec dels alumnes del Centre Superior de Música Taller de Músics.

Durant l’acte es va lliurar un obsequi commemoratiu a tots els directors del centres on s’imparteixen ensenyaments artístics superiors. L’obsequi és obra de l’escultor Joaquim Camps, professor de l’ESCRBCC.

A la fotografia es poden veure els graduats de l’ESCRBCC al costat de la consellera d’Ensenyament, la padrina de l’acte i el director de l’ESCRBCC, després del lliurament dels diplomes.

Back To Top