El 22 de juny de 2015 va tenir lloc al teatre Victòria de Barcelona l’acte institucional de graduació de la promoció 2011-2015 dels ensenyaments artístics superiors. L’acte fou presidit per Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament, i Anna Rosa Cisquella, padrina de la promoció.

L’acte va comptar amb una interpretació musical a càrrec dels alumnes del Centre Superior d’Art Dramàtic Eòlia, amb una segona interpretació musical a càrrec d’alumnes del Centre Superior de Música del Liceu i amb una actuació final dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre amb acompanyament a càrrec dels alumnes del Centre Superior de Música Taller de Músics.

Durant l’acte es va lliurar un obsequi commemoratiu a tots els directors del centres on s’imparteixen ensenyaments artístics superiors. L’obsequi és obra de l’escultor Joaquim Camps, professor de l’ESCRBCC.

A la fotografia es poden veure els graduats de l’ESCRBCC al costat de la consellera d’Ensenyament, la padrina de l’acte i el director de l’ESCRBCC, després del lliurament dels diplomes.