Avui 30 de març de 2016 la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, Josep Joan Moreso, han lliurat els certificats AUDIT als ensenyaments artístics superiors que s’imparteixen en un total d’onze centres educatius, en un acte que ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona. Entre els centres educatius hi havia l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

Abans del lliurament dels certificats, l’acte ha comptat amb una conferència de Pau Negre, consultor expert en qualitat i avaluador del projecte AUDIT a AQU Catalunya, sobre L’excel·lència en l’art aplicada a la gestió i també amb la Valoració dels processos d’avaluació d’AQU Catalunya als ensenyaments artístics superiors a càrrec de Martí Casadesús, director d’AQU Catalunya.

A la fotografia es pot veure la Comissió de qualitat de l’ESCRBCC formada per M. Àngels Balliu, Laia Barcons, Eva López, Miquel Mirambell i Jordi Serentill, mostrant el certificat AUDIT, juntament amb Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament, Josep Joan Moreso, President d’AQU Catalunya, Melcior Arcarons, Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, i Martí Casadesús, director d’AQU Catalunya.